Ексклюзиви
пʼятниця, 21 березня 2008 10:41

Луценко: "Вся Донеччина просякнута педофілією!"

Міністр внутрішніх справ України Юрій Луценко попереджає рекламістів інтимних послуг про неприємності та обіцяє "загнати проституцію у підпілля". Про це Луценко заявив в інтерв"ю у газеті "Україна молода" .

"Хвилює суспільство і питання з порнографією чи проституцією. Розумію, що перемогти це явище неможливо. Але миритися з відкритою рекламою платних сексуальних послуг у ЗМІ, Інтернеті, на бігбордах і телебаченні не маю права. Що маю робити? Моя позиція проста: я хочу, аби проституція була загнана в підпілля й не хизувалася своєю безкарністю. Для цього міліція знає, що робити. В цьому випадку не розкриватиму наших оперативних можливостей, але всі, хто зловживатиме відкритою рекламою інтимних послуг, дуже скоро матиме неприємності. Ми їх однозначно заженемо в підпілля. Щодо дитячої порнографії та проституції - будемо діяти ще жорсткіше", - сказав Луценко.

Міністр також повідомив, що на Донеччині звільнено з посад низку керівників міліції за спроби приховати злочин серійного педофіла.

"Не реєстрували заяви потерпілих, відмовляли, робили вигляд, що це випадковість, не помічаючи один і той самий почерк - маніяк ґвалтував дітей, вколюючи їм медичний препарат. Почали тотально відпрацьовувати Донеччину в пошуках цього негідника, і виявляється, що вся область просякнута педофілією! Виявили кубла педофілів у дитячих інтернатах, низку порностудій, порноклубів із неповнолітніми, зйомки в режимі он–лайн із дітьми, що імітують секс для іноземних замовників. Тому будемо посилювати відповідні служби і вживати превентивних заходів", - пояснив він.

Зараз ви читаєте новину «Луценко: "Вся Донеччина просякнута педофілією!"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути