Ексклюзиви
пʼятниця, 16 березня 2007 18:44

Луценко судитиметься із заступником Медведька

Екс-міністр внутрішніх справ Юрій Луценко має намір подати до суду на заступника генерального прокурора України Рената Кузьміна. Про це Луценко повідомив сьогодні на прес-конференції у Харкові.

Відповідаючи на запитання журналістів, екс-глава МВС повідомив, що має намір у судовому порядку довести брехливість заяв про те, що він має ізраїльське громадянство.

Луценко відзначив, що в четвер побував у генеральному консульстві Ізраїлю і вдруге одержав документи, які свідчать про те, що пред"явлений папір (копія документа за підписом посадових осіб МВС Ізраїлю) є фальшивкою.

За словами Луценка, вірогідність такого роду документів Генпрокуратура мала з"ясувати в Ізраїлі в порядку процедури правової допомоги, яка існує між державами.

Однак, як відзначив екс-міністр, станом на вчорашній день подібних звернень від України до Ізраїлю не було, пише Українська правда.

Зараз ви читаєте новину «Луценко судитиметься із заступником Медведька». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути