Ексклюзиви
вівторок, 25 березня 2008 10:43

Луценко створює нову партію

Луценко створює нову партію
Громадянський рух Народна Самооборона на чолі із Юрієм Луценком планує перетворитися на партію, аби стримати "вождистські прояви" у існуючих політсилах. Юрій Луценко запрошує до нової партії Віталія Кличка.

Про це повідомив сам лідер НС Юрій Луценко у інтерв"ю виданню Високий Замок. За його словами, наприкінці весни ГР Народна Самооброна проведе загальноукраїнську конференцію, на якій і розглядатиметься рішення про утворення нової політичної партії.

Юрій Луценко переконаний, що Україна потребує третьої сили. Керівник МВС вважає, що саме така сила може постати на базі Народної Самооборони. "Ця третя сила запропонує свій майданчик для всіх, хто вірить в ідеали Помаранчевої революції: буду радий бачити там і нашоукраїнців, які не мають за собою шлейфу бізнес-інтересів та зрад. Хотів би бачити у цій силі і Віталія Кличка. Відкриті двері і політикам, яким з тих чи інших причин некомфортно у БЮТі чи неприйнятно перебувати у Партії регіонів", - наголосив Юрій Луценко.

Водночас, як зазначив лідер НС, його партія не буде альтернативою Блокові Юлії Тимошенко чи Нашій Україні. "Ми будемо партнерами, але третя сила потрібна саме як критик і стримувач певних вождистських проявів, які були, є і будуть в існуючих партіях", - заявив міністр.

За матерiалам: Високий Замок, Корреспондент.

Зараз ви читаєте новину «Луценко створює нову партію». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

8

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути