пʼятниця, 06 липня 2007 08:55

Луценко: "Партія регіонів, СПУ і КПУ для нас – не вороги"

Блок "Наша Україна – Народна самооборона" в майбутньому має намір блокуватися тільки з Блоком Юлії Тимошенко. Про це заявив вчора на прес-конференції в Києві лідер новоствореного блоку Юрій Луценко.

За його словами, відповідний пункт передбачений в угоді, підписаній лідерами 10 політичних сил вчора вранці.

"Цей етап для нас пройдений, і я не вважаю необхідним акцентувати на цьому увагу. Є єдиний союзник для нас – це БЮТ. Ми готові у разі перемоги з ним сформувати уряд", – сказав він.

"Але ми виходимо з того, що Партія регіонів, СПУ і КПУ для нас не вороги, оскільки за них голосують наші громадяни. Але сьогодні вони наші опоненти", – відзначив Луценко.

Він наголосив, що прізвище прем"єра буде визначено за принципом, схваленим БЮТ і "Нашою Україною" ще до виборів 2006 року – хто набирає більше голосів, той очолює уряд.

Разом з тим, Луценко не зміг назвати міністерства, на які претендуватиме блок у разі створення коаліції.

"Як тільки ми визначимося з своїми пріоритетами, ми їх оголосимо, – пообіцяв він. – Я думаю, це буде за півтора-два місяці".

"Ми оголосимо, хто може бути нашим кандидатом на силові структури, хто може бути кандидатом на реалізацію соціальних стандартів, інших пріоритетних речей", – сказав Луценко.

"Звичайно, спочатку ми все це погоджуємо з БЮТ, який є нашим союзником", – уточнив він.

Серед пріоритетів новоутвореного блоку він назвав антикорупційну діяльність, європейський вектор і відновлення ролі малого і середнього бізнесу, повідомляє Украинская правда.

Зараз ви читаєте новину «Луценко: "Партія регіонів, СПУ і КПУ для нас – не вороги"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути