понеділок, 24 березня 2008 08:00

Луценко: "Наших бійців підставляють чиновники місії ООН"

Луценко: "Наших бійців підставляють чиновники місії ООН"
Міністр внутрішніх справ Юрій Луценко заявляє, що чиновники місії ООН "підставляють" українських миротворців у Косово.

"Я бачив очі наших бійців. Їх підставляють чиновники місії ООН. Це очевидно і дуже неприємно", - заявив Луценко у суботу в Вінниці, повідомляє 5 канал.

"Ми навіть маємо інформацію що в ході нашого внутрішнього розслідування будуть спроби зробити винними наших працівників", - додав він.

Він також розповів про звернення Ради нацбезпеки й оборони до генерального секретаря ООН із проханням долучити українського представника до розслідування подій, що відбулися у Косові.

Водночас Луценко спростував інформацію депутата від Партії регіонів Нестора Шуфрича про те, що пораненому українському миротворцю довелося повертатися додому за власний кошт.

Разом з тим, одного з українських міліціонерів, що були поранені у Косові, прооперували в Україні. 19 інших потерпілих перебувають у медичних закладах краю. Стан поранених задовільний.

Як повідомлялося, 17 березня у Косово було обстріляно поліцейську дільницю, де перебували українські миротворці. Поранень зазнав 21 українець. Один згодом помер у шпиталі, пише Українська правда.

Зараз ви читаєте новину «Луценко: "Наших бійців підставляють чиновники місії ООН"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути