Ексклюзиви
четвер, 10 травня 2007 16:53

Луценко: "Ми спокійні за свої перспективи"

Юрій Луценко переконаний, що "Народна самооборона" може самостійно подолати 4%-ий прохідний бар"єр до Верховної Ради і повідомляє про продовження переговорів з "Нашою Україною" та "Українською правицею".

Про це Луценко заявив на прес-конференції у Чернігові, де він перебуває разом з Миколою Катеринчуком в рамках туру "Народний наступ", повідомляє прес-служба руху.

"Ми спокійні за свої перспективи. Ми не гонимося за небаченими результатами - більшість у майбутньому парламенті", - зазначив лідер "Народної самооборони".

"Ми чітко знаємо, що переходимо 4%-ий рубіж ще до початку нашої нової акції "Народний наступ". Але ми не відмовляємося від переговорів із представниками демократичного табору", - додав він.

Також Луценко повідомив, що нині тривають переговори в рамках "Нашої України", Української правиці та "Народної самооборони".


"Єдине, що ми не приймемо ніколи від колег політичного сектору – це варіанти об"єднань із Морозом, Симоненком чи Януковичем", - заявив лідер "Народної самооборони".

Під час туру "Народний наступ" лідери "Народної самооборони" планують відвідати 170 малих міст України.

Зараз ви читаєте новину «Луценко: "Ми спокійні за свої перспективи"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути