Ексклюзиви
понеділок, 19 листопада 2007 15:10

Луценко попередив потенційних "Морозів"

Луценко попередив потенційних "Морозів"
Перший номер Блоку "Наша Україна – Народна Самооборона" Юрій Луценко попереджає, що ті, хто "зрадить обіцянки виборцям", не потраплять до списку Блоку в наступному парламенті. Про це він заявив в інтерв"ю" 5 каналу.

"Будь-хто, хто не виконає взятих перед виборцями зобов"язань, не може розраховувати на входження в наступну потужну демократичну партію, яка однозначно буде представлена в наступному парламенті", - підкреслив Луценко.

"Звичайно, вони побудуть депутатами, оскільки у нас немає імперативного мандата, але перспективи у зрадників не було і не буде. Ми не для того проводили дострокові вибори, щоб народити нових "Морозів", - наголосив він.

"Я пройшов усі вибори. Сотням тисяч людей я розказував, що ми будемо робити. Я маю повне моральне і політичне право нагадати всім своїм колегам, яких всіх шаную... ви дали виборцям слово, ви повинні його стримувати", - додав Луценко.

Зараз ви читаєте новину «Луценко попередив потенційних "Морозів"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути