вівторок, 12 червня 2007 10:06

Луценко очолить блок "Наша Україна - Народна самооборона "

Луценко очолить блок "Наша Україна - Народна самооборона "
В результаті останньої зустрічі між представниками "Нашої України", "Народної самооборони" та "Української Правиці" був досягнутий компроміс з питань обрання лідера блоку, розподілу квот майбутнього виборчого списку та назви блоку.

Так, виборчий список майбутнього блоку "Народна самооборона - Наша Україна" очолить Юрій Луценко, повідомляє 12 червня "КоммерсантЪ-Украина".

Квоти майбутнього списку, за інформацією "Української правди", розподілилися таким чином:

Найбільше представництво в блоці - 54% списку - отримають представники "Нашої України". Соратникам Юрія Луценка буде виділено 25% місць в списку, а націонал-демократам - 21%.

Згідно з неофіційними даними, існує також негласна квота президента, яка складає 10%. За різними версіями, наближені до Віктора Ющенка кандидати в депутати можуть бути включені в список за рахунок квоти "Самооборони" і "Правиці" (по 5% від кожної сили).

Тим часом, "Правиця" до цих пір не до кінця згодна з виділеною їй квотою. Найбільші претензії висловлює "Народний рух", лідери якого вимагають виділити їм стільки ж місць в прохідній частині списку, скільки і в блоці "Наша Україна" зразка 2006 року.

В найближчі дні лідери "Нашої України", "Народної самооборони" та "Української Правиці" зберуться на останню зустріч, за підсумками якої буде підписаний договір про створення єдиного блоку.
Зараз ви читаєте новину «Луценко очолить блок "Наша Україна - Народна самооборона "». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути