понеділок, 07 травня 2007 09:04

Луценко хоче третину місць у списку мегаблоку з "Нашою Україною"

У понеділок голови восьми партій демократичного спрямування розглянуть проект угоди про створення блоку. Про це повідомив прес-службі "Нашої України" лідер партії В"ячеслав Кириленко.

За його словами, у п"ятницю представники "Нашої України", "Вперед, Україно!", НРУ, УНП, Собору, ХДС, "Пори", КУНу провели черговий етап переговорів щодо створення широкого блоку на позачергові парламентерські вибори.

"У всіх учасників перемовин є тверде переконання, що лише об"єднавшись, демократичні сили можуть здобути перемогу на позачергових виборах", - зазначив Кириленко.

Він повідомив, що 7 травня відбудеться зустріч голів восьми політичних партій, під час якої буде розглянуто проект угоди про створення блоку демократичних сил.

Водночас за інформацією джерел "Української правди", переговори про створення блоку зайшли в глухий кут, оскільки "Народна самооборона" й "Українська правиця" хочуть мати по 30% у списку майбутнього блоку.

Зараз ви читаєте новину «Луценко хоче третину місць у списку мегаблоку з "Нашою Україною"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути