пʼятниця, 22 квітня 2016 19:20

Лондонський суд заморозив активи Коломойського та ще трьох олігархів

Лондонський суд заморозив активи Коломойського та ще трьох олігархів

Лондонський суд заморозив активи 4 українських бізнесменів по всьому світу на загальну суму 380 мільйонів доларів за позовом "Татнафти".

Про це повідомляє Bloomberg.

Ордер на замороження активів стосується Ігоря Коломойського, Геннадія Боголюбова, Олександра Ярославського і Павла Овчаренка.

Застережні заходи були вжиті щодо французької вілли Коломойського, розташованої на ділянці землі площею 1 га, а також щодо його ділянки площею понад 20 гектарів в департаменті Верхня Савойя у Франції.

Також зазначається, що будуть заморожені кілька об'єктів нерухомості в Лондоні, якими володіє Боголюбов, зокрема будинок на Белгрейв-сквер біля воріт Букінгемського палацу вартістю понад 5,7 млн доларів.

Суд також дозволив усім чотирьом бізнесменам витрачати на тиждень близько 7,19 тисячі доларів.

Нагадаємо, "Татнафта" 23 березня подала до британського суду позов проти Коломойського, Боголюбова, Ярославського і Овчаренка у справі стосовно "Укртатнафти" щодо поставки нафти на Кременчуцький НПЗ. Компанія вимагає відшкодування у 334,1 мільйонів доларів збитків разом з відсотками.

Зараз ви читаєте новину «Лондонський суд заморозив активи Коломойського та ще трьох олігархів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути