пʼятниця, 18 липня 2008 10:14

Литвин: У нас політики проститутки

Лідер однойменного блоку Володимир Литвин в інтерв"ю журналу Кореспондент заявив про те, що в Україні політика проституйована, а політики - проститутки.

"Дивлячись на перманентний перебіг і переповзання політиків ближче до чергового "сонця", знов і знов переконуєшся: у нас же політика проституйована, а політики - проститутки. Спочатку накрадуть, а потім кидаються у пошуках "теплого" місця, щоб зберегти "нагуляний жир". Шукають собі нового покровителя", заявив Литвин.

Політик підкреслив, що влада продемонструвала тільки уміння боротися за свої повноваження.

"Сьогодні йде боротьба не тільки за майбутнє президентство. Йде боротьба за те, щоб забезпечити себе в майбутньому. А зробити це можна тільки залишаючись при владі. Адже вже думають, що буде з конкретними владними персонажами, з їхніми сім"ями, бо чудово знають, що той хто програє буде приречений на те, щоб ховатися, рік-півтора переживати гоніння, у тому числі і переслідування кримінального порядку", заявив Литвин.

Зараз ви читаєте новину «Литвин: У нас політики проститутки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути