Ексклюзиви
понеділок, 25 лютого 2008 13:00

Литвин: "Політична угода нагадує общипану курку"

Блок Литвина заявляє про те, що в проекті політичної угоди з виходу з парламентської кризи не враховані його пропозиції.

Про це сказав на сьогоднішньому засіданні круглого столу по виходу з парламентської кризи лідер Блоку свого імені Володимир Литвин.

Перед початком круглого столу Литвин журналістам в Раді сказав, що не побачив жодного стратегічного пункту в тексті запропонованої главою ВР угоди. "Я хочу почути, чому він їх не включив (пропозиції)", - сказав Литвин.

В ході зустрічі він також додав: "Скажу чесно, що я розчарований тим, що сьогодні ми все далі від спроб знайти взаєморозуміння і компроміс, чим були, скажімо, в п"ятницю. Те, що пропонується нам сьогодні прийняти, мені це нагадує общипану курку".

Крім того, Литвин додав, що з 12 запропонованих його Блоком пунктів в угоді були враховані лише два: заслухати послання Президента України і розглянути програму діяльності Кабміну, пише Главред.

Зараз ви читаєте новину «Литвин: "Політична угода нагадує общипану курку"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути