Ексклюзиви
пʼятниця, 23 січня 2009 14:59

Литвин проти відставки Стельмаха

Литвин проти відставки Стельмаха
Голова Верховної Ради сумнівається у конституційності відстронення керівництва Національного банку України від виконання обов"язків через рішення парламенту.

Про це йдеться в повідомленні прес-служби голови Верховної Ради.

В ньому нагадується, що на виконання вимог регламенту після звернення 155 депутатів спікер прийняв рішення про проведення такого засідання 26 січня 2009 року.

"Що стосується порядку денного позачергового засідання, який запропоновано його ініціаторами, то він, на думку Голови Верховної Ради, викликає запитання з точки зору конституційності у частині пропозицій про відсторонення керівництва Національного банку України від виконання обов"язків", - зазначає прес-служба.

"Не кажучи вже про той факт, що Верховна Рада України двічі висловлювала недовіру голові НБУ, а тепер їй пропонується слухати його звіт", - йдеться в повідомленні.

У середу прем"єр Юлія Тимошенко анонсувала, що БЮТ збирає підписи за позачергову сесію, щоб розглянути на ній питання відставки голови Національного банку, пише Українська правда.

Зараз ви читаєте новину «Литвин проти відставки Стельмаха». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути