Ексклюзиви
вівторок, 04 грудня 2007 11:40

Литвин не голосуватиме за керівництво Ради у пакеті

Лідер блоку свого імені Володимир Литвин вважає, що за допомогою розгляду в офіційній залі питань щодо предметів відання парламентських комітетів депутати затягують час у голосуванні по голові Верховної Ради.

"У мене складається враження, що зараз іде процес затягування прийняття головних рішень, оскільки зациклилися на несуттєвих деталях, які нічого не додають суспільству", - сказав він в інтерв"ю журналістам у вівторок у кулуарах ВР.

Водночас, Литвин сказав, що його блок не підтримуватиме пакетного голосування по керівництву Верховної Ради, оскільки це є порушення Регламенту Верховної Ради.

На запитання, чи не змінить його фракція своє рішення, якщо на посаду спікера буде висунутий представник Блоку Литвина, він відповів:

"Ми в цих ігрищах участі не берем. Це, знаєте, дивна постановка питання – якщо вас запропонують, то можна розтоптати закон і регламент".

Литвин підтвердив, що його політична сила братиме участь у голосуванні (візьме бюлетені для таємного голосування), однак підтримувати чи не підтримувати кандидатуру, запропоновану коаліцією, блок визначиться безпосередньо у момент голосування.

Окрім цього, він заперечив твердження представників свого блоку щодо висунення його кандидатуру на посаду говори Верховної Ради.

"Ми люди серйозні, а брати участь заради участі, діючи за принципом "щоб зігрітись, якщо не добігти до фінішу", - ми цього робити не будемо", - запевнив Литвин, пише Українська правда.

Зараз ви читаєте новину «Литвин не голосуватиме за керівництво Ради у пакеті». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути