Ексклюзиви
понеділок, 03 листопада 2008 10:11

Литвин не довіряє Яценюку і застерігає від підробки антикризового плану

Фракція Блоку Литвина застерігає уряд і керівництво парламенту від махінацій і підробок остаточного тексту закону про подолання світової фінансової кризи в Україні.

Відповідну заяву прес-служба блоку розповсюдила в понеділок.

"Ми вимушені заявити і застерегти уряд і керівництво Верховної Ради від яких-небудь спроб махінацій, підробок остаточного тексту закону і намагання шляхом фальсифікацій протягнути у вже проголосований закон деякі пропозиції, які не знайшли підтримки і були однозначно відхилені Верховною Радою, і направлені на те, щоб спотворити кінцевий текст закону у бік погіршення соціальних умов життя людей", - говориться у документі.

У Блоці Литвина нагадали, що фракція у повному складі 31 жовтня проголосувала за закон про першочергові заходи попередження негативних наслідків фінансової кризи.

Крім того, в заяві політичної сили наголошується, що з даного законопроекту були вилучені всі пропозиції уряду і президента про заморожування мінімальної зарплати і мінімального прожиткового мінімуму українців.

На думку Блоку Литвина, такі "новації", направлені проти українців, влада намагалася "протягнути" на вимогу Міжнародного валютного фонду.

Тому у фракції закликали владні органи утриматися від "спроб зшахраювати" з текстом закону і не удаватися до фальсифікацій, повідомляє Інтерфакс.

Зараз ви читаєте новину «Литвин не довіряє Яценюку і застерігає від підробки антикризового плану ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути