пʼятниця, 07 вересня 2007 16:32

Литвин: На цих виборах ставки більші, ніж життя

Екс-голова Верховної Ради Володимир Литвин вважає, що відключення парламенту від урядового зв`язку ніяк не вплине на його роботу.

Таку думку він висловив сьогодні в Києві під час відеомосту з Москвою.

Литвин зазначив, що ніякого впливу на дієздатність "недієздатної Верховної Ради" відключення зв`язку не матиме.

Більш того, переконаний він, існування подібного зв`язку на сьогоднішній день є не стільки засобом зв`язку, скільки статусною річчю.

"Це, якщо хочете, та спадщина, яка визначає статус людини. Чим більше білих телефонів – тим вищий начальник. Зараз такі можливості для зв`язку, що, я думаю, що ніякої ролі це не грає", - сказав Литвин.

Водночас він вважає, що до подібних методів вдаватися не варто було: "Якщо йти на рішучі заходи, треба було поступати радикальніше. Я думаю, від цього кроку той, хто ухвалював рішення, лише програв".

Литвин висловив також думку, що в останні дні виборів Україна буде свідком ще більш гучних заяв. "Десь після 15 вересня ми почуємо думки політиків один про одного, ми побачимо, як вони організовуватимуть неприємності один для одного і собі, щоб намагатися сподобатися людям. Кульмінації слід чекати в останні 10 днів – ставки більші, ніж життя на цих виборах", - сказав Литвин, зазначивши, що це, швидше, матиме негативний, ніж позитивний результат, повідомляє УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «Литвин: На цих виборах ставки більші, ніж життя». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути