понеділок, 29 жовтня 2007 19:55

Литвин категорично проти законодавчих ініціатив Тимошенко

Блок Литвина має намір запропонувати Верховній Раді прийняти закон про повернення до мажоритарної системи виборів (система, яка передбачає обрання кандидатів, висунутих від територіальних виборчих округів).

Про це лідер блоку Володимир Литвин сказав в інтерв"ю виданню "Грані плюс".

"Це буде законопроект про повернення до мажоритарної виборчої системи", - сказав Литвин, відповідаючи на запитання, який законопроект його політична сила внесе першим на розгляд Ради.

Крім цього, зі слів Литвина, одними з перших будуть соціальні законопроекти.

"По кожному з пунктів нашої передвиборної програми буде окремий законопроект", - зазначив він.

Лідер блоку свого імені також зазначив, що виступає категорично проти голосування за пакет законодавчих ініціатив блоків Юлії Тимошенко й "Наша Україна - Народна Самооборона", які вони мають намір внести на розгляд Ради відразу після обрання голови парламенту.

Як повідомляло агентство, Блок Литвина обіцяв ініціювати скасування виборів депутатів Верховної Ради на пропорційній основі у випадку проходження в парламент.

Відповідно до дослідження Центру економічних і політичних досліджень імені Олександра Разумкова, 33,2% опитаних виступають за мажоритарну систему на виборах Верховної Ради, повідомляють Українські Новини.

Зараз ви читаєте новину «Литвин категорично проти законодавчих ініціатив Тимошенко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути