Ексклюзиви
пʼятниця, 18 квітня 2008 15:35

Литвин: Дострокові вибори в Раду будуть восени

"Протистояння, що виникло між президентом і прем"єром, приведе до дострокових парламентських виборів. Вони вже очевидні", - заявив в інтерв"ю "Інтермедіа консалтинг" лідер блоку Литвина Володимир Литвин.

"Коли я говорив про це місяць тому, це сприймалося як спроби загострити політичну розмову. Думаю, парламентські вибори реальні в жовтні - листопаді цього року. Тому що політичне протистояння, яке зараз загострюється, просто так не розсмокчеться", - повідомив політик.

На питання, як він розцінює сьогоднішню роботу ВР, Литвин відповів: "Як можна оцінювати те, чого немає? Рівно так, як люди, які мали можливість спостерігати чергове зіткнення, чергове протистояння у Верховній раді України!"

Причина сьогоднішньої непродуктивної роботи парламенту в тому, що пропонується розгляд питань, неприйнятних для однієї або іншої сторони, вважає нардеп. А також це "небажання довести до логічного завершення розгляд проекту закону про Кабінет міністрів", повідомляє ІА "Інтермедіа консалтинг".

Зараз ви читаєте новину «Литвин: Дострокові вибори в Раду будуть восени». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути