Ексклюзиви
пʼятниця, 23 березня 2018 08:28

Ліквідація Савченко: сестра розповіла подробиці

Ліквідація Савченко: сестра розповіла подробиці
Петро Порошенко, Надія Савченко, Єнс Столтенберг на саміті НАТО, 2016 рік. Фото: ЕРА/UPG

Кампанія зі знищення Надії Савченко розпочалася після спільної поїздки нардепа з президентом Петром Порошенком на саміт НАТО в Польщі 2016 року.

"Тоді Петро Олексійович узяв Надю як особистий трофей і повіз показати західним партнерам і політикам. Після того, як він її просто показав і зачинив у коморці, далі ходив сам, як велика пава. А з Надею хотіли спілкуватися всі політики, представники США, різних служб. Вони взяли її під свою опіку і почали влаштовувати зустрічі, спілкуватись, дали їй свої контакти. Коли вони повернулися в Україну, Петро Олексійович Надії сказав: "Ти мала гарні зустрічі", - з такою ноткою заздрощів. Після того розгорнулася масштабна кампанія зі знищення її авторитету як на Заході, так і в Україні. Тоді стало зрозуміло, що її будуть вбивати або робитимуть якусь провокацію", - сказала сестра Надії Савченко Віра в ефірі ток-шоу "Право на владу".

Вона відмовилася називати прізвища людей, які замовили знищення, зазначивши, ще це була "влада, якій вона заважала".

"Савченко стала конкурентом нинішній політичній системі", - зазначила вона.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Порошенко відреагував на затримання Савченко

22 березня Верховна Рада підтримала подання ГПУ на притягнення до відповідальності, затримання та арешт народного депутата Надії Савченко. Слідчий СБУ затримав її в приміщенні парламенту.

Савченко підозрюють у підготовці до замаху на життя президента, прем'єр-міністра, членів Кабміну, народних депутатів, повалення конституційного ладу і змові з ватажками бойовиків ДНР.

Сама Савченко назвала свої дії "політичною провокацією", яку вона організувала, "щоб влада зрозуміла, що вона також смертна".

На брифінгу 20 березня вона заявила, що Адміністрація президента намагається її ліквідувати.

Зараз ви читаєте новину «Ліквідація Савченко: сестра розповіла подробиці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути