Ексклюзиви
понеділок, 28 вересня 2020 13:12

Лідер гурту "ТІК" розказав про співпрацю з партією Зеленського

Лідер гурту "ТІК" розказав про співпрацю з партією Зеленського
Лідер гурту "ТІК" Віктор Бронюк розповів про досвід співпраці з партією Зеленського. Фото: "РБК-Україна"

Лідер музичного гурту "ТІК" Віктор Бронюк отримував пропозицію співпраці від президента Володимира Зеленського. Але потім його команда повела себе непорядно, вважає музикант.

Про це він розповів в інтерв'ю "Главком".

Зеленський спочатку пропонував співаку місце в його команді, але той відмовився.

"Я вислухав всі аргументи, що він мені навів. Але вони мене відверто не переконали. І що далі, то я більше розумію, що нинішня влада не має ані досвіду, ані бачення, ані розуміння, у що вони втягуються. Тому ми чисто по-дружньому подякували один одному та домовилися, що якщо буде потрібна якась організаційна підтримка у Вінницькій області, я буду готовий допомогти. Але потім деякі учасники його команди повели себе дуже непорядно стосовно мене", - сказав Бронюк.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Боксер Узелков пішов на вибори від партії Медведчука

Партія "Слуга народу", всупереч попереднім домовленостям, намагалася сформувати паралельну структуру партії в регіоні, наголошував співак.

"Після наших домовленостей з'явилися люди, які були готові займатися розбудовою їхньої політичної сили на Вінниччині. Хоча особисто я в це глобально не влазив, будучи, скоріше, посередником між цими людьми та штабом Зеленського".

"Перед штабом я брав відповідальність за цих людей, а перед людьми - що не буде кидка з того боку. Але потім виявилося, що формується паралельна структура зі складу перефарбованих "регіоналів", які вже нібито домовилися, що будуть від Зеленського займатися Вінницькою областю. І ми опинилися в дурній ситуації".

"Не знаю, може, це буде новиною і для нього самого (Зеленського, - Gazeta.ua), бо ми з того часу не спілкувалися. Мені ця ситуація була неприємна, і я вирішив в їхньому стилі їх потролити, написавши пісню "Циклони", - додав музикант.

Віктор Бронюк відповів на запитання, чи телефонував глава держави після оприлюднення пісні.

"Кварталівці" потім казали, що я продався "шоколадці", хоча я солодкого не їм років 10. Причому особисто мені Зеленський не дзвонив і нічого не казав, та й у мене до нього немає претензій. Як тільки він став президентом, я не критикую його рішення, тому що в мене є повага до інституту президентства. Але в тій сатиричній пісні був натяк на те, що, хоч Зеленського обирали як хорошого хлопця, команда навколо нього, яка швидко перефарбувалася, може все зіпсувати", – наголосив Бронюк.

Лідер гурту "ТІК" Віктор Бронюк очолив список "Партії Вінничан" на виборах у Вінницьку міську раду.

Також боротися за крісло мера Вінниці від "Слуги народу" буде Сергій Борзов. Його дружина - нардепка від "СН", яку обрали в одному з округів області. Наразі Борзова призначили главою ОДА.

Місцеві вибори відбудуться 25 жовтня.

Зараз ви читаєте новину «Лідер гурту "ТІК" розказав про співпрацю з партією Зеленського». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути