неділя, 13 квітня 2014 22:48

Легітимна влада в Україні робила всі можливі кроки, аби мирним шляхом вирішити напружену ситуацію в країні - Пшонка

Легітимна влада в Україні робила всі можливі кроки, аби мирним шляхом вирішити напружену ситуацію в країні - Пшонка

Легітимна влада в Україні робила всі можливі кроки і заходи для того, аби мирним шляхом вирішити напружену ситуацію в країні, при цьому всі рішення, які приймалися в той період, законно обрана влада приймала самостійно, а не виконувала сценарії іноземних держав.

Про це під час прес-конференції в Ростові-на-Дону заявив екс-Генеральний прокурор України Віктор Пшонка, передає УНН.

"Це переговори за участю іноземних держав, високопосадовців іноземних держав, це та обставини, що 90 днів співробітники міліції стояли без бойової зброї, це ті дві амністії які приймала Верховна Рада України і було амністовано близько 300 громадян, які вчинили злочини і затримані на Майдані за ці злочини. Це все ті реальні обставини і факти, які свідчать про те, що реальна законна влада в Україні прагнула до того, що б був мирний шлях розвитку ситуації. Можна продовжити і інші приклади всього того, що робила законна влада України. І це реалії, і ви про них знаєте. Я просто про них нагадав. Законно обрана українська влада самостійно приймала рішення, а не реалізовувала чужі сценарії, як відбувається це в реалії сьогодні, на жаль, в Україні", - сказав Пшонка.

Зараз ви читаєте новину «Легітимна влада в Україні робила всі можливі кроки, аби мирним шляхом вирішити напружену ситуацію в країні - Пшонка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

23

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути