Ексклюзиви
понеділок, 06 жовтня 2008 20:32

Лавринович сумнівається у відновленні коаліційних консультацій

Перший заступник голови Верховної Ради України Олександр Лавринович вважає малоймовірною можливість відновлення консультацій, які приведуть до початку офіційних переговорів про створення парламентської більшості. Таку думку він висловив у понеділок.

"Складно тепер це (проведення консультацій) вже уявити. Вже процес пішов в іншому напрямі. Я не бачу великої вірогідності, щоб можна було відновити консультації, які приведуть до початку офіційних переговорів", - зазначив він.

За словами Лавриновича, фракція Партії регіонів в останні дні не проводила ніяких консультацій з жодною політичною силою.

Відповідаючи на запитання про те, чи не пов"язана відсутність проведення консультацій з тим, що політичні сили вже готуються до проведення можливих позачергових парламентських виборів, він висловив припущення, що політичні сили вже активізувалися "у плані збереження своїх прихильників і бажань набути нових, які допоможуть збільшити своє представництво у парламенті", повідомив "Інтерфакс-Україна".

Зараз ви читаєте новину «Лавринович сумнівається у відновленні коаліційних консультацій». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути