Ексклюзиви
неділя, 25 квітня 2021 13:49

"Тупе совкове дно" - реакція соцмереж на виступ "Кварталу 95" про протест в підтримку Стерненка

"Студія Квартал-95", засновником якої є президент Володимир Зеленський, спробувала висміяти акцію протесту під його офісом. Громадськість тоді виходила на підтримку ув'язненого активіста Сергія Стерненка.

"Кварталівці" танцювали на фоні розмальованої стіни ОП, де написано: "Волю Стерненку", "Аваков чорт", "Лох".

  "Квартал 95" показують на телеканалі олігарха Ігоря Коломойського
"Квартал 95" показують на телеканалі олігарха Ігоря Коломойського

"А в это время в центре мирный шел карнавал. Один ван Гог Офис разрисовал. Другой ван Гог работал над дизайном дверей. Всегда найдут работу для креативных людей", - співав Євген Кошовий і компанія.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Двері з Банкової притягнули на телеканал Коломойського. Ведучу порівняли з пропагандистом Кисельовим

Соцмережі миттєво на це відреагували:

"Нагадаю, кілька днів тому Зеленський записав відео про те, як Україна встоїть під навалою Росії, бо у нас тут активісти і волонтери і чомусь зовсім не згадав про 95 квартал. Як гадаєте, чому?", - прокоментувала журналістка, авторка проєкту "Рагу.лі" Тетяна Микитенко.

"Коли уявляєш себе Charlie Hebdo, але насправді ти "Аншлаг-аншлаг". Але такі тупі, що навіть не розуміють цього" - журналіст Сергій Грішин.

"Уся та сама х*рня як і з шутеєчками про беркут і ебонітові палочки, одним словом масляков головного мозку", "Яке ж це совкове дно", "Блазні" - коментують користувачі Facebook.

"95 квартал в одному з останніх випусків висміяв перехід сфери обслуговування на українську. Причому в своїх "кращих традиціях" - дико вульгарною сценкою борделю, який на вимогу клієнта перейшов на українську.

Зеленський пішов ганьбитись у політику, а його компанія низькопробних квазі-коміків і не думає мінятись (бо для чого ж? вони такі, а схема робоча, працює скільки років), тупо продовжують висміювати важливі для державності процеси й цінності", - також написав офіцер резерву ЗСУ Роман Кулик.

23 лютого Сергія Стерненка засудили до 7 років і 3 місяців в'язниці з конфіскацією половини майна. Рішення виніс Приморський райсуд міста Одеси.

Після вироку люди тричі масово виходили на протест під Офіс президента та біля держдачі в Кончі-Заспі, де мешкає президент Володимир Зеленський.

20 березня громадськість прийшла під ОП на акцію "Не чуєш? Побачиш". Вимагали відставки генеральної прокурорки Ірини Венедіктової, міністра внутрішніх справ Арсена Авакова. Під час акції розмалювали фасад, запалювали фаєри, вибили скло у дверях, запускали феєрверки.

Зараз ви читаєте новину «"Тупе совкове дно" - реакція соцмереж на виступ "Кварталу 95" про протест в підтримку Стерненка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

11

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути