понеділок, 30 червня 2008 13:59

Кучма проти відставки Тимошенко

Кучма проти відставки Тимошенко
Колишній Президент Леонід Кучма виступає проти висловлення Верховною Радою недовіри Кабінету Міністрів на чолі із прем"єр-міністром Юлією Тимошенко.

Про це він сказав в інтерв"ю телеканалу ICTV 29 червня.

"Треба дати можливість цьому уряду попрацювати. Я у цьому впевнений", - сказав Кучма.

Разом з тим він вважає, що ті, хто прийде до влади після Кабміну, очолюваного Тимошенко, зроблять помилку.

"Якщо сьогодні, допустимо, хтось хоче взяти на себе цей хомут відповідальності, я маю на увазі у першу чергу Партію регіонів, я думаю, що він просто зробить помилку, і більше нічого він не отримає, і держава нічого не отримає", - вважає екс-президент.

Кучма заперечує вигоду для Тимошенко від можливої відставки очолюваного нею уряду через ситуацію в економіці, пов"язану з інфляцією, тому що, на його думку, влітку інфляції не буде.

20 червня депутата Ради, члени фракції ПР Олександр Лавринович, Олена Лукаш й Олександр Єфремов внесли на розгляд парламенту проект постанови про недовіру Кабміну.

Депутат Ради, заступник голови фракції Блоку "Наша Україна - Народна Самоборона" Роман Зварич вважає, що у парламенті немає 226 депутатів, які могли б проголосувати за відставку Кабміну.

На початку травня депутат Ради, член фракції ПР Михайло Папієв висловив думку, що Тимошенко зацікавлена у відставці її Кабміну.

На його думку, відставка вигідна прем"єру в умовах, у яких на той момент опинилася економіка, з огляду на високий рівень інфляції, повідомляють Українські Новини.

Зараз ви читаєте новину «Кучма проти відставки Тимошенко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути