понеділок, 06 жовтня 2008 15:59

КС розбереться, чи законно Тимошенко забрала собі університет Шевченка

3 жовтня до Конституційного суду України надійшло конституційне подання Президента України щодо відповідності Конституції України (конституційності) постанов Кабінету міністрів України "Питання Київського національного університету імені Тараса Шевченка" від 16 січня 2007 року N 35 і "Про затвердження Статуту Київського національного університету імені Тараса Шевченка" від 14 березня 2007 року N 443.

Як повідомляє прес-служба Конституційного суду України, згідно з Регламентом суду, конституційне подання передано на вивчення в секретаріат КС.

<> 3 жовтня Президент своїм указом зупинив дії постанов Кабміну від 16 січня 2007 року N35 і від 14 березня 2007 року N443: "Питання Київського національного університету імені Тараса Шевченка" і "Про затвердження Статуту Київського національного університету імені Тараса Шевченка".

Також глава держави звернувся до Конституційного суду України для вирішення питання про конституційність названих постанов уряду.
Зараз ви читаєте новину «КС розбереться, чи законно Тимошенко забрала собі університет Шевченка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути