середа, 16 червня 2021 10:36

Кримінальні авторитети із санкційного списку РНБО судяться з Зеленським

Кримінальні авторитети із санкційного списку РНБО судяться з Зеленським
Вже відомо щонайменше про 12 позовів щодо президента. Фото: ua.news

Люди, які потрапили до списку санкцій Ради нацбезпеки і оборони України як кримінальні авторитети, подають до суду на президента Володимира Зеленського. Вже відомо щонайменше про 12 позовів, йдеться в матеріалі "РБК-Україна".

У перелік "авторитетів" потрапили, зокрема, учасник добровольчого батальйону "Крим" Мансур Мовсаров і депутат Васильківської міської ради Київської області Мехак Алексанян.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Сім років проєкту "Стіна": експерт оцінив оборонну міць на кордоні з РФ

У коментарі журналістам Мехак Алексанян повідомив, що вже подав позов до Верховного суду проти Володимира Зеленського. Вимагає скасувати запроваджені проти нього обмеження. Депутат Васильківської міськради каже, що з моменту введення санкцій у нього заблоковані всі рахунки.

"Я не знаю, як я потрапив до цього списку, я ніколи не стикався з цією сферою. Не знаю, помилка це чи мене спеціально туди "кинули", - сказав Алексанян. Також зазначив, що 32 роки живе в Україні, займався бізнесом у Василькові, зокрема готельно-ресторанним, має посвідчення адвоката.

14 травня РНБО ухвалила санкції проти 557 злодіїв у законі. Після санкцій РНБО 10 кримінальних авторитетів примусово повернули в країни їхнього походження, 27 анулювали дозвільні документи на проживання в Україні.

Зараз ви читаєте новину «Кримінальні авторитети із санкційного списку РНБО судяться з Зеленським». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути