четвер, 11 грудня 2008 12:51

Кріль збирає групу на противагу Тимошенко

Депутат Верховної Ради, член фракції Блоку "Наша Україна - Народна Самооборона" Ігор Кріль ініціює термінове створення антикризової групи із представників Кабінету Міністрів, Національного банку, Ради національної безпеки й оборони, наукових установ і фракцій парламенту.

Про це сказано в повідомленні прес-служби партії "Єдиний центр", лідером якої є Кріль.

"По-перше, це повинні бути професіонали. По-друге, група повинна зробити аналіз стану економіки, виробити план протидії кризі й надати рекомендації, які стануть основою антикризових рішень влади", - сказав він.

Кріль вважає причиною необхідності створення антикризової групи непрофесіоналізм Кабміну.

"За 2 місяці економічної кризи уряд так і не зміг запропонувати країні антикризовий план. Створюється враження, що він самоусунувся від рішення проблем в економічній сфері", - сказав він.

На думку депутата, якщо група почне роботу зараз, влада зможе зробити період, на який експерти прогнозують загострення кризи - лютий-березень 2009 року, більше прогнозованим і спокійним для економіки.

Президент Віктор Ющенко закликає голову Раду Володимира Литвина, сприяти прийняттю в 2008 році державного бюджету на 2009 рік і антикризові законопроекти до 2009.

У четвер Рада розгляне антикризові заходи в агропромисловому комплексі, будівельній й автомобілебудівній галузі, повідомляють Українські новини.

Зараз ви читаєте новину «Кріль збирає групу на противагу Тимошенко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути