Ексклюзиви
пʼятниця, 20 червня 2008 14:52

Кріль: Заяви БЮТ – це початок легалізації "громадянського шлюбу" із Партією регіонів

Народний депутат України, голова політичної партії "Єдиний Центр" Ігор Кріль переконаний, що парламентською кризою керує Блок Юлії Тимошенко.

Про це повідомили у прес-службі партії.

Він наголосив, що БЮТ повинен перестати працювати на дестабілізацію ситуації у країні.

"Блокування трибуни з вимогою про 300 голосів – це, з одного боку, черговий шантаж. З іншого боку, якщо це не шантаж, і вже існує домовленість з Партією регіонів про створення нового формату коаліції, то потрібно про це відкрито сказати і не "дурити" людей", – сказав Кріль.

На думку лідера "Єдиного Центру", БЮТ час зізнатися у факті проведення переговорів про нову парламентську більшість.

"Фактично заяви БЮТ – це початок легалізації "громадянського шлюбу" із Партією регіонів. Адже тільки таким чином Юлія Тимошенко може зібрати конституційну більшість у парламенті", – зазначив Кріль.

Він також наголосив, що не бачить перепон для того, щоб на розгляд Верховної Ради були внесені законопроекти, ухвалення яких вимагає БЮТ. "Нехай виносять та голосують, а не галасують", – додав Кріль.

Депутат закликав БЮТ або почати ефективно працювати у Верховній Раді, остаточно визначившись, із ким Блок Тимошенко у коаліції, або у разі неспроможності – передати право вибору народу.

"Достатньо галасу. Можемо працювати – працюємо. Не можемо – змінюємо виборчий закон і йдемо на вибори. Впевнений, що на виборах на звалище історії будуть викинуті всі політичні сили, які не в змозі забезпечити спокій та порядок у суспільстві", – додав Кріль, повідомляє УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «Кріль: Заяви БЮТ – це початок легалізації "громадянського шлюбу" із Партією регіонів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути