Ексклюзиви
пʼятниця, 11 липня 2008 10:28

Кріль за вказівкою Ющенка підписався за відставку Луценка

Під проектом постанови про відставку міністра внутрішніх справ Юрія Луценка, зареєстрованому вчора у Верховній Раді, серед інших стоїть підпис члена "Нашої України" Ігоря Кріля.

Повідомлення про реєстрацію даного проекту здивувало соратників Юрія Луценка. "ВСК не провела жодного легітимного засідання, у них не було можливості завердити звіт. Для мене загадка, звідки він узявся", - заявив депутат фракції "Наша Україна-Народна Самооборона" (НУ-НС) Олесь Доній.

"Наскільки мені відомо, всі засідання ВСК зривалися через відсутність кворуму", - сказала його колега за фракцією Ірина Геращенко.

Пан Джига підтвердив, що ВСК довгий час не вдавалося зібратися. "Засідання багато разів зривалися, оскільки представники БЮТ і "Нашої України" саботували їх. Але 8 липня нам вдалося зібрати кворум, і ми затвердили звіт", - відзначив він.

Учора у розпорядженні газети "Комерсант-Україна" опинилися копії протоколу засідання комісії і її звіту. Протокол підписали дев"ять членів ВСК - члени фракцій Партії регіонів (ПР), Компартії, блоку Литвина, а також один представник НУ-НС - Ігор Кріль.

У НУНС заявили, що Кріль прийшов на засідання, виконуючи вказівку президента.

"У понеділок Віктор Ющенко зустрічався з фракцією і зажадав завершити роботу ВСК по Луценко. Хочу відзначити, що позиція президента з цього питання дивовижним чином співпала з позицією Партії регіонів", - розповів Олесь Доній.

Зараз ви читаєте новину «Кріль за вказівкою Ющенка підписався за відставку Луценка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути