пʼятниця, 16 листопада 2007 16:33

Кріль: "Деякі "павлики морозови" у НУ-НС забули, чийого батька вони діти"

Кріль: "Деякі "павлики морозови" у НУ-НС забули, чийого батька вони діти"
Член НУ-НС, заступник голови партії "Наша Україна" Ігор Кріль заявляє, що відмова "Народної самооборони" влитися у єдину демократичну партію може призвести до "суттєвих політичних проблем".

Про це Кріль сказав у коментарі УНІАН.

Коментуючи слова Юрія Луценка в інтерв"ю газеті "Комерсант" про те, що "є 19 штиків у "Самооборони", є як мінімум 30 таких же ідеологічно переконаних "нашоукраїнців", які підтримують В"ячеслава Кириленка", Кріль заявив: "Деякі "павлики морозови" у блоці НУ-НС забули, чийого батька вони діти. Якщо вони не опам"ятаються і не зрозуміють цього, то це може призвести до суттєвих політичних проблем".

"Я запитую Луценка , а де ж "штики" Президента? Цим хлопцям (Луценку та Кириленку) посади мера Києва та спікера засліпили голову", - зауважив Кріль.

Щодо відмови "Народної самооборони" влитися в єдину демократичну партію через трьох людей у "Нашій Україні", що не підписалися під коаліційною заявою, Кріль зауважив: "Це свідчить про те, що сама заява та процес збору підписів були сплановані таким чином, щоб у подальшому використовуватися в політичних ігрищах".

Лідер "Народної самооборони" Юрій Луценко в інтерв"ю газеті "Коммерсант" від 16 листопада заявив, що "Народна самооборона" не готова зараз створювати єдину партію на основі НУ-НС.

"Ми сьогодні (15 листопада) дійшли спільної думки: єдина демократична партія необхідна Україні, але вона має бути монолітною і демонструвати стабільність своїх переконань. Мати зараз справу з людьми, які вже після виборів, після багатомісячної політичної боротьби за створення демократичної коаліції відмовляються входити в неї, не хочеться", - сказав Луценко.

"І ми прийняли політичне рішення, що розпочнемо переговори про створення демократичної партії, коли буде створена коаліція, відбудуться зміни в законодавстві, відкриються можливості об`єднувати партії – тільки після цього ми проведемо всі необхідні внутрішньопартійні процедури для створення єдиної демократичної партії. Ми не хочемо залежати від двох-трьох дуже самостійних та амбітних осіб, які зараз дискредитують НУ- НС як блок", - підкреслив він.

Луценко зазначив, що таку позицію займають партії "Вперед, Україно!" та "Християнсько-демократичний союз", які входять у "Народну самооборону".

Зараз ви читаєте новину «Кріль: "Деякі "павлики морозови" у НУ-НС забули, чийого батька вони діти"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути