середа, 20 лютого 2008 12:53

Кріль може стати новим губернатором Львівщини

Кріль може стати новим губернатором Львівщини
Новим губернатором Львівської області стане людина глави секретаріату президента Віктора Балоги, упевнений народний депутат від БЮТ Іван Денькович.

А за словами джерела у Львівській облдержадміністрації, місце глави львівської ОДА, найймовірніше, займе замміністр оборони Богдан Буца або народний депутат від НУНС ІгорКріль.

В той же час, джерело "Экономических известий" повідомило, що причиною відставки колишнього губернатора Львівщини став конфлікт Олійника з главою секретаріату. "Ні для кого не секрет, що Олійник міг у будь-який час зв"язатися з Ющенком з будь-якого питання і був одним з улюбленців президента", - пояснило джерело.

Цю інформацію підтверджує джерело в парламентській фракції НУНС. "Балога має намір змусити всіх губернаторів працювати на його новий політичний проект, - сказав представник НУНС. - Тому Олійник і пішов".

Нагадаємо, що Голова Львівської обласної державної адміністрації Петро Олійник написав заяву про відставку після зустрічі з віце-прем"єром Васюником. За офіційною інформацією, чиновник пішов на такий крок за власним бажанням, пише Цензор.net.

Зараз ви читаєте новину «Кріль може стати новим губернатором Львівщини». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути