пʼятниця, 02 травня 2008 11:24

Кріль має намір об"єднати "конкретних людей"

Політична партія "Єдиний Центр" створена для об"єднання професіоналів незалежно від їхнього "політичного спектру", заявив в Івано-Франківську голова "Єдиного Центру", народний депутат (фракція НУ-НС) Ігор Кріль.

Він сказав: "Побудова сильної державницької команди, команди відповідальних, професійних та патріотично налаштованих громадян є метою створення "Єдиного Центру". Лише єдність може забезпечити результат".

"Єдиний Центр" є тим центром, який об"єднає у конкретному місці України конкретних людей над вирішенням конкретної проблеми", - заявив І.Кріль.

На його переконання, "немає значення, до якого політичного спектру відносить себе той чи інший громадянин, і чи відносить він себе до якогось політичного спектру взагалі. Якщо у нього є бажання зробити що-небудь добре для свого району, міста чи області, то він має отримати можливість, об"єднавшись з такими ж людьми, творити добро на своїй землі".

"Олександр Довженко говорив: "Тільки та держава може стати великою, у якої великі малі люди". Тому "Єдиний Центр" стоїть на позиціях єднання, оскільки єднання множить наші можливості, єднання робить кожного з нас сильнішим", - додав І.Кріль, повідомляє УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «Кріль має намір об"єднати "конкретних людей"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути