Ексклюзиви
вівторок, 27 листопада 2007 13:33

Кріль готовий здати мандат. Пізніше

Член фракції "Наша Україна – Народна самооборона", заступник голови партії "Наша Україна" Ігор Кріль заявляє про готовність скласти повноваження народного депутата.

Про це повідомляє прес-служба блоку "Наша Україна – Народна самооборона".

"Я готовий здати депутатські повноваження. Але я це зроблю, якщо це буде необхідно для інтересів держави, а не на догоду деяким "політичним спікерам", які не відображають точку зору більшості ані членів Ради "Нашої України", ані членів фракції "Наша Україна - Народна самооборона", - заявив Кріль.

"Навесні минулого року я вже складав депутатський мандат. І ми з моїм колегою Віктором Тополовим зробили це першими в фракції", - нагадав він.

На прохання прокоментувати вчорашні звинувачення члена НУ-НС Романа Зварича на його адресу Кріль сказав: "Щодо Зварича особисто, то хотів би нагадати, що йому двічі доводилося здавати повноваження. І обидва рази він, як міністр юстиції, це робив із порушенням закону. Якщо він про це забув, то раджу йому підняти роздруківки з Інтернету, які йому нагадають, що ці кроки він робив під тиском можливих судових процесів".

"Розумію Зварича. Він виконує певні команди, оскільки в дерибані посад йому б дісталася посада міністра юстиції", - наголосив Кріль.

Кріль є одним з семи депутатів від блоку "Наша Україна – Народна самооборона", які досі не поставили свої підписи під угодою про створення демократичної коаліції.

23 листопада член фракції НУ-НС Давид Жванія висловив переконання, що народні депутати, які не хочуть підписувати коаліційну угоду, мають скласти свої повноваження, пише УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «Кріль готовий здати мандат. Пізніше». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути