Ексклюзиви
четвер, 30 серпня 2018 16:22

Кравчук розповів про українську освіту онуків і ворогів-комуністів

Кравчук розповів про українську освіту онуків і ворогів-комуністів
Комуністи хотіли прикінчити, але не вийшло, каже перший президент Леонід Кравчук. Фото: glavcom.ua

Перший президент Леонід Кравчук вважає своїми ворогами комуністів.

Про це він розповів у інтерв'ю "Главком"

"Відверто скажу, у мене немає ворогів. Крім комуністів. Вони хотіли мене давно прикінчити, але не вийшло", - сказав Кравчук.

Також перший президент розповів про свою родину і приватне життя.

Всі в Україні (родичі. - Gazeta.ua), ніде ніхто не був, не вчився. Онук і онука закінчили університет, вчилися тільки в Києві. Ніде за кордоном не вчилися і не збираються вчитися. Правнучка ходить у звичайну українську школу. Не елітну, нормально вчиться. Дружина Антоніна Кравчук закінчила роботу в Київському державному університеті (Університет Шевченка). Вона була доцентом кафедри політекономії. Зараз їй 83 роки. Ми живемо вдвох у будинку. Двоє дітей живуть у Києві.

Я просто вам скажу по-людськи, аби мені зараз запропонували будинок і сказали: "Іди в будинок, там 15, 20, 30 кімнат і ми все будемо оплачувати", - я б відмовився. Аби я зараз будував собі будинок, отой що я маю, я зробив би його вдвічі меншим", - сказав він.

"Я маю свій автомобіль, свій будиночок і маю свою квартиру. Будинок у Конча-Заспі, а квартира на Десятинній. Якщо говорити про власника, то я вже переписав все на сина Олександра. Тому що я в такому віці, що все може статись дуже швидко. Я не хочу і сам про це говорити, але мені лікарі сказали, коли я стенти ставив у серце: "Леоніде Макаровичу, в такому віці може статися все дуже швидко". Тому я переписав на сина і він є власником. Автомобіль на мені. Mercedes", - розповів Кравчук.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кравчук хоче від Порошенка пенсію

Торік у травні ЗМІ повідомляли, що першому президентові Леоніду Кравчуку зробили складну операцію на серці. У нього нібито був передінфарктний стан.

Зараз ви читаєте новину «Кравчук розповів про українську освіту онуків і ворогів-комуністів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути