Ексклюзиви
понеділок, 05 травня 2008 15:09

КПУ не підтримає в Раді відставку Семенюк, але "за законом Тимошенко має рацію"

Член спеціальної контрольної комісії Верховної Ради з питань приватизації, депутат-комуніст Євген Мармазов прогнозує, що фракція КПУ не братиме участі участі у голосуванні щодо звільнення Валентини Семенюк-Самсоненко з посади голови Фонду державного майна.

"Я так думаю, що ми в цю брудну гру влазити не будемо", - заявив Мармазов на прес-конференції у понеділок, відзначивши, що КПУ не віддасть свої голоси в питанні звільнення Семенюк-Самсоненко.

При цьому Мармазов висловив думку, що рішення прем"єр-міністра України Юлії Тимошенко про призначення виконуючим обов"язки глави ФДМУ Андрія Портнова є законодавчо обгрунтованим.

"Ви знаєте, згідно із законом вона має рацію, - сказав Мармазов журналістам.

За його словами, ФДМУ підпорядковується Кабінету міністрів України і, виходячи із закону про державну службу, глава уряду може тимчасово відсторонити главу ФДМУ на 2 місяці для проведення розслідування.

Депутат також підкреслив, що аргументи Семенюк-Самсоненко стосуються колишніх положень Конституції, які зараз вже не діють, повідомляє Інтерфакс.

Зараз ви читаєте новину «КПУ не підтримає в Раді відставку Семенюк, але "за законом Тимошенко має рацію"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути