Ексклюзиви
понеділок, 03 листопада 2008 09:13

Королевська розповіла, як не хотіла вчитися і починала свій бізнес (ФОТО)

Народний депутат від БЮТ Наталія Королевська народилася у Луганській області, проте її дитинство пройшло на острові Шпіцберген, в селищі Піраміда.

"Місця там хоч і суворі, але напрочуд красиві: північне сяйво, льодовики, білуги і білі ведмеді. У нас була цікава школа - в одному приміщенні сиділи учні 1-5-го класів. Дітей в селищі було дуже мало, і місцеві жителі нас всіх балували. Я просто не пам"ятаю дня, щоб у мене кишені не були забиті шоколадом і подарунками. Часто копальню і всі інфраструктури закривали, тому що в селище приходили ведмеді", - згадує вона.

У тих місцях батько Наталії Юрій Васильович працював заступником гендиректора шахти. Мама була вчителькою. А про своїх предків вона розповідає наступне: "Один з моїх прадідів був видним комуністичним діячем. Він не вмів читати і писати, але при цьому керував заводами і колгоспами. До речі, це він посадив легендарну Пашу Ангеліну за кермо трактора. Інший мій прадід походив з багатого польського роду..".

Старший брат депутатки давно займає пост першого зама заступника мера Москви Юрія Лужкова.

До речі, сама Наталія Юріївна спочатку здобувати вищу освіту не хотіла. Причина була простою: "Спочатку я хотіла вступати до педагогічного вузу, потім взагалі заявила батькам, що не хочу вчитися. Україна тоді вже стала незалежною. Багато моїх ровесників їздили до Польщі за товаром, торгували на ринках. Подруги, які займаються цим, мали можливість непогано заробляти, купувати собі хороший одяг. Але брат був невблаганний: тільки вища освіта! У результаті за наполяганням брата, який вже тоді серйозно займався бізнесом, вирішила вивчати економіку".

Так вона і почала займатися постачаннями вугілля, металобрухту і сільським господарством. А ось з рекетом в ті суворі часи в кримінальному Луганську стикатися не доводилося.

"Думаю, свою роль зіграло те, що конкуренти не сприймали мене серйозно, дивилися просто як на симпатичну молоду дівчину. А ось коли сприйняли, було вже запізно".

Зараз ви читаєте новину «Королевська розповіла, як не хотіла вчитися і починала свій бізнес (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути