Ексклюзиви
вівторок, 05 червня 2018 20:46

Конкуренти заздрять: політтехнолог похвалився популярністю Порошенка у Facebook

Конкуренти заздрять: політтехнолог похвалився популярністю Порошенка у Facebook
Президент Петро Порошенко найпопулярніший у Facebook серед українських політиків, каже його політтехнолог Олег Медведєв. Фото: "Прямий"

У президента Петра Порошенка найбільша аудиторія у Facebook і він не має ботів.

Про це заявив його політтехнолог Олег Медведєв в ефірі телеканалу "Прямий"

На запитання "Скільки витрачає на політичну рекламу Петро Порошенко?" Медведєв відповів: "Я не володію конкретними сумами, хто що витрачає, але те що я бачу по сторінці Петра Порошенка, вона поки що розповсюджується у Facebook не на рекламній основі. Очевидно, стратегія полягає у тому, що має набиратися аудиторія у природній спосіб. І не дуже личить президенту вмикати рекламні механізми для популяризації своєї сторінки у соцмережах".

На запитання "Але ж у президента є свої боти?" політтехнолог заявив: "У нього найбільша кількість підписників - понад 700 тисяч. Звичайно, що представники опозиції хотіли би його наздогнати і мати таку ж аудиторію".

Медведєв назвав підписників Порошенка "адиторією, яка не нагнана за рахунок реклами".

"Я, як політичний консультант, нічого поганого у політичній рекламі не бачу. Це невід'ємний атрибут кампаній. І по ходу підготовки до виборів, так чи інакше, всі політичні сили мусять займатися рекламою", - водночас зауважив політтехнолог.

Також Медведєв заявив: "Компромату виливається і так доволі багато. Бачимо по соціології, що наслідками війни всіх проти всіх є є тотальна недовіра українців до усіх політиків. Немає жодного опозиційного політика, рейтинг якого би перевищував 10%".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Більшості українців потрібні нові лідери - опитування

Раніше ЗМІ повідомляли, що секретар РНБО Олександр Турчинов є неформальним головою виборчого штабу президента Петра Порошенка. Там думають над новим образом Петра Олексійовича.

Зараз ви читаєте новину «Конкуренти заздрять: політтехнолог похвалився популярністю Порошенка у Facebook». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути