Ексклюзиви
вівторок, 11 серпня 2020 18:21

Кондратюк назвав Порошенка найкращим президентом за всі роки

Кондратюк назвав Порошенка найкращим президентом за всі роки
Фото: УП

Відомий український продюсер та шоумен Ігор Кондратюк в інтерв'ю виданню "Українська правда" назвав Петра Порошенка найкращим главою держави за всі роки.

"Я насправді не розумію багато того, що робив Порошенко. Але клянусь, по факту своєї п'ятирічки це – найкращий президент України за всі роки", - зазначив продюсер.

Ігор Кондратюк також вважає Петра Порошенка досвідченішим та ефективнішим: "Навіть станом на сьогодні я вважаю, що Порошенко був би мудрішим президентом, ніж Зеленський".

При цьому він особливо підкреслив, що перемога Зеленського на минулих президентських виборах відбулася виключно завдяки виборчій технології. "Зеленський переміг у результаті банальної технології, яка називалася "Порошенко – поганий", - зазначив Ігор Кондратюк.

"Внутрішня політика Порошенка – це поки що 11-й клас школи, порівняно з 1-м класом, в який вступив Зеленський", - зазначив Ігор Кондратюк. Він додав, що зовнішня політика, яку проводив Порошенко, не викликала заперечень, і розкритикував мовчазну позицію президента Зеленського щодо Росії та відсутність жорсткої реакції на російську агресію.

"14 року, в березні, відбулася анексія Криму, відбулася для всіх людей у цій країні, хто при тямі, абсолютно однозначна картина про "дружній народ". Геополітика після 2014 року для України, як на мене, повинна бути дуже простою: тікати від Росії подалі. І назавжди! Чому відбувається тупцювання на місці, а іноді і відкат назад порівняно з попередніми 5 роками, не знаю. Або занадто низькі розумові здібності новообраних, або вони – не громадяни, або вони – продажні", - переконаний він.

Окремо він розкритикував намагання команди Зеленського переглянути закон про українську державну мову та квоти на телевізійний та музичний продукт українською мовою: "Перестати "ходити між краплями" і всяким разумковим казати про те, що треба, наприклад, переглянути закон про мову. Ви виконайте його спочатку хоч на 10%, виконайте, а потім кажіть, що це якісь речі не виконуються. Він же ще в дію не вступив, ви ж омбудсмену майже рік зарплату не платили".

На запитання, від чого варто було б застерегти Зеленського, Кондратюк відповів: "Йому треба назавжди забути бачити в очах Путіна бажання до миру. Від малоросійства його друзів. Від будь-яких бажань згортати реформи, які такими великими трагічними зусиллями почалися в країні 2014 року".

Зараз ви читаєте новину «Кондратюк назвав Порошенка найкращим президентом за всі роки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

18

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути