Ексклюзиви
неділя, 13 квітня 2008 12:13

Комуністи підтримають кандидата в мери Киева від СДПУ(о)

Компартія вирішила не висувати свою кандидатуру у мери столиці, бо розуміє, що "боротьба йтиме між фінансово-будівельними групами в галузі будівництва".

Про це журналістам повідомив на прес-конференції у Житомирі секретар КПУ, народний депутат Ігор Алексєєв.

"Ці фінансово-будівельні групи ставитимуть свою людину для того, щоб і надалі перетворювати чудове місто Київ на невідомо що", - сказав депутат.

За його словами, саме тому комуністи вирішили підтримати на виборах мера Києва ветерана афганської війни Сергія Червонописького (кандидатуру голови Української спілки ветеранів Афганістану висунула СДПУ(о)).

При цьому Алєксєєв повідомив, що наразі ще кілька лівих партій в Україні розглядають питання підтримки цієї кандидатури на виборах Київського міського голови.

Алєксєєв назвав згадані вибори "театром абсурду" і зазначив, що у подальшому депутати Київради від КПУ пропонуватимуть шляхи вирішення "10 виразок міста" - найбільш проблемних питань Києва.

При цьому депутат сказав, що "тіньова вартість" одного засідання "сесії Київради сягає 100 млн. дол." та наголосив, що "ціна земельних питань є дуже високою", передає УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «Комуністи підтримають кандидата в мери Киева від СДПУ(о)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути