середа, 17 жовтня 2007 18:13

Комуністи оскаржили результати виборів в суді

Комуністична партія України оскаржила результати позачергових парламентських виборів у суді і просить заборонити газетам оприлюднювати офіційні результати.

Як повідомили у прес-службі КПУ, кандидат у народні депутати від КПУ Сергій Гмиря звернувся до Вищого адміністративного суду із позовною заявою про визнання дій Центральної виборчої комісії щодо встановлення результатів виборів протиправними.

Як наголошується у повідомлені, у позовній заяві наводяться численні факти порушення Центрвиборчкомом Конституції у частині дотримання прав і свобод громадян, Конвенції про захист прав і основних свобод людини, законів "Про Центральну виборчу комісію" і "Про вибори народних депутатів України".

Гмиря також просить суд заборонити газетам "Голос України" і "Урядовий кур"єр" публікувати результати парламентських виборів до вирішення справи по суті, передає УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «Комуністи оскаржили результати виборів в суді». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути