середа, 10 грудня 2008 13:27

Комуністи не збираються входити до уряду Тимошенко

Представники Комуністичної партії України не мають наміру входити до складу нинішнього уряду Юлії Тимошенко, заявляє депутат фракції КПУ Спірідон Кілінкаров.

"Ми не претендуємо і не збираємося входити в уряд", - сказав депутат журналістам у середу в парламенті, відповідаючи на запитання, які посади в уряді можуть посісти представники КПУ в обмін за голосування з призначення кандидатури лідера фракції свого імені Володимира Литвина на посаду спікера.

Кілінкаров наголосив, що необхідно було вирішити питання про розблокування роботи парламенту.

"Дві речі – обрання керівника парламенту і формування коаліції – необхідно розділити. Тут немає абсолютно ніякого прямого зв"язку", - сказав він.

За словами депутата, прямий зв"язок існує між створенням коаліції й обранням прем"єр-міністра України.

При цьому Кілінкаров підкреслив, що входження представників Компартії до складу уряду має бути обумовлено входженням фракції КПУ до складу парламентської коаліції.

"Ми не збираємося входити в коаліцію, у якій будуть представники націоналістичних політичних сил. Ми не маємо наміру цього робити, і я упевнений у тому, що такого рішення не буде", - сказав депутат, повідомляє Інтерфакс-Україна.

Зараз ви читаєте новину «Комуністи не збираються входити до уряду Тимошенко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути