неділя, 13 квітня 2008 11:53

Комуністи найближчим часом розпочнуть "модернізацію" партії

Секретар Комуністичної партії України, народний депутат Ігор Алексєєв заявляє, що в КПУ найближчим часом розпочнеться "модернізація".

Про це він повідомив сьогодні на прес-конференції у Житомирі.

"Модернізація партії необхідна, і ми її розпочнемо найближчими днями, однак вона не означає відходу від принципових положень, на яких базується наша ідеологічна позиція", - сказав Алексєєв .

За його словами, КПУ буде модернізуватися з точки зору вимог сучасності.

"Ми не ретрогради, ми, може, комуністи, є більшими патріотами за тих, хто бігає, вибачте, у цих вишиванках, але нічого для країни не робить і відверто працює на інтереси іншої держави", - заявив депутат.

Алексєєв зазначив, що модернізація партії передбачатиме "омолодження" КПУ, підготовку кадрового резерву, молодих людей, які на професійній основі працюватимуть у партії.

"Це буде передбачати зміни в інформаційній сфері, однак мова не буде йти про те, що КПУ перетвориться на якусь єдину ліву партію, яка сьогодні створена, на жаль, нашими колегами в європейських країнах і яка фактично вживлена в структуру Євросоюзу", - підкреслив Алексєєв.

За його словами, "не може партія називатися лівою і захищати інтереси абсолютної більшості громадян і, водночас, фінансуватися з бюджету Євросоюзу. І обумовлено в статуті цієї партії, що якщо її дії будуть визнані Радою міністрів ЄС такими, що не відповідають вимогам, то вона буде просто заборонена".

"Такою партією КПУ ніколи не буде", - наголосив депутат. УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «Комуністи найближчим часом розпочнуть "модернізацію" партії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути