вівторок, 02 листопада 2010 15:28

Комуністи кажуть, що навіть Бог у Раді не допоможе БЮТ

Комуністи кажуть, що навіть Бог у Раді не допоможе БЮТ

Народний депутат із фракції КПУ Петро Цибенко не підтримує ініціативу "бютівців" про запрошення до парламенту на звіт генерального прокурора України Олександра Медведька. Про це він сказав в коментарі Gazeta.ua.

"Покликати сьогодні чи генерального прокурора, чи Центральну виборчу комісію, чи Господа Бога, чи всіх разом нічого не дасть. Ми можемо послухати генпрокурора з будь-якого питання. Але я не бачу в цьому ніякого сенсу. Тому що результат відбувся на місцях. Як вони хочуть змінити ситуацію? Що, генеральний прокурор буде переглядати результати виборів? Голосували виборці. До чого тут він?", - зазначив депутат.

За словами Цибенка, останнім часом звіти посадових осіб у парламенті поставлені на конвеєр. "Інколи з ними відбуваються взагалі дивні речі. На позаминулому тижні саме за наполяганням опозиції на п'ятницю було заплановано звіт міністра освіти і науки. А потім вони взяли і заблокували те питання, яке саме ж ініціювали. Вони зараз просто розгублені. Наші колеги заздалегідь почали готувати ґрунт до того результату, який вони отримали на виборах", - наголосив він.

Комуніст вважає, що наполягання на звіті Медведька - це намагання "бютівців" якось виправдати результат, який вони отримали на виборах.

"Я б радив їм просто робити висновки із своїх поразок. Свого часу Компартія пройшла і через клони, і через заборони. Ми вийшли з цього процесу тільки зміцнілими. Не треба вдаватись до істерик", - додав політик.

Нагадаємо, фракція БЮТ вимагає, щоб у п'ятницю перед парламентом про хід виборів відзвітувався генеральний прокурор України Олександр Медведько.

Зараз ви читаєте новину «Комуністи кажуть, що навіть Бог у Раді не допоможе БЮТ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

13

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути