Ексклюзиви
пʼятниця, 01 лютого 2008 13:52

Комітет ВР назвав програму Тимошенко "декларацією намірів"

Комітет ВР з питань бюджету підтримав із зауваженнями Програму діяльності Кабінету Міністрів України "Український прорив: для людей, а не політиків".

Таке рішення було ухвалено на засіданні Комітету, на якому зазначалось, що Програма є змістовним декларативним документом, який визначає шляхи та напрями проведення соціально-економічних і політичних реформ, реалізації культурних і міжнародних ініціатив держави, повідомляє офіційний сайт Верховної Ради.

При цьому члени Комітету вказали на загальні недоліки Програми. Зокрема, наголошувалось, що Програмою не передбачено етапності, системності і послідовності впровадження запропонованих заходів та їх чіткої часової прив´язки; серед шляхів не виділені основні пріоритети, практично відсутні орієнтовні індикатори оцінки реалізації Програми та немає її ресурсного забезпечення. Зазначалось також, що Програма "це декларація намірів, яка в обов´язковому порядку має бути підкріплена планом дій щодо її реалізації".

Голова Комітету Микола Деркач звернув увагу на недотримання вимог Закону "Про державне прогнозування та розроблення програм економічного і соціального розвитку" щодо використання прогнозу економічного і соціального розвитку на 5 років під час розроблення Програми та на неузгодження ряду задекларованих завдань між собою або суперечність їх сьогоднішнім крокам уряду.

Зараз ви читаєте новину «Комітет ВР назвав програму Тимошенко "декларацією намірів"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути