Ексклюзиви
вівторок, 22 жовтня 2019 19:48

Коломойський пригрозив Порошенкові

Коломойський пригрозив Порошенкові
Коломойський порадив Порошенку готуватися до судів. Фото: УНІАН

Олігарх Ігор Коломойський порадив п'ятому президенту Петру Порошенку бути обережнішим у висловлюваннях, які стосуються близького до олігарха телеканала "1+1" і його самого.

Про це він заявив "Українській правді"

"Петру Олексійовичу треба дуже обережно висловлюватися на адресу "1+1" і бажано Коломойського, бо ми з ним почнемо розбирати все його героїчне минуле за 5 років.

У кінці 2014 року чи десь на початку 2015 р. відбувся конкурс з продажу 25% акцій "Вінницяобленерго", які ще тоді знаходилися в фонді держмайна. Коли одна з наших компаній брала участь (у конкурсі – ред.), торгувалася. То Порошенко особисто мені обурювався, що "нафіга ти подався на цей конкурс підняв мені ціну" і тому подібне.

Особисто зізнався, що це його акції. І що через те, що подалася якась компанія, пов'язана зі мною, він обурювався, бо довелося зробити зайвих два-три кроки і більше заплатити.

Був вкрай цим незадоволений, це вже в якості президента", - заявив Коломойський.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ахметов тримає країну за лохів - Коломойський

Також олігарх розповів, що у 2013-2014 рр. Порошенко, ще до того, як став президентом, позичив Костянтину Григоришину $50 млн. А взамін взяв під заставу акції "Вінницяобленерго". Кошти Григоришин нібито отримав від Порошенка через офшори.

Коломойський заявив, що Григоришин із Порошенком досі не розрахувався і кому наразі належать акції "Вінницяобленерго" в олігарха не знають: "чи то Григоришину строк погашення заборгованості продовжили, чи то Порошенку уже перейшли у власність".

Коломойський порадив Порошенку готуватися до цивільних судових процесів, які його очікують.

Раніше Петро Порошенко закликав "Квартал-95" вибачитися перед екс-головою Нацбанку Валерією Гонтаревою і хором ім.Верьовки.

Зараз ви читаєте новину «Коломойський пригрозив Порошенкові». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути