Ексклюзиви
четвер, 03 лютого 2011 12:07

Колишній "тіньовий" міністр назвав опозиційний уряд самодіяльним утворенням

Колишній "тіньовий" міністр назвав опозиційний уряд самодіяльним утворенням

Для "нунсівця" Володимира Стретовича рішення про виключення його із складу опозиційного уряду було очікуваним.

Про це він сказав в коментарі Gazeta.ua.

"Тіньовий уряд останній раз збирався в березні - в першій половині квітня минулого року. З тих пір засідання не скликалося. А якщо і було таке, то я про це чомусь дізнавався через день. Тіньовий уряд зрозумів, що я там зі своїми позиціями та пропозиціями недоречний. Таким чином я визнав для себе, що втратив з ним зв'язок", - зазначив депутат.

За словами Стретовича, якщо формалізували його вихід із складу опозиційного уряду, то так повинно бути. "Я про рішення виключити мене і ще двох депутатів дізнався із Інтернету. Офіційно мене не повідомляли. Не просили прийти та висловити свою позицію щодо голосування за зміни Конституції. Хоча воно було юридичною несправедливістю, але політичною необхідністю", - зазначив він.

"Нунсівець" нагадав, що після повернення до Конституції 1996 року, поняття коаліційної більшості зникло. "Зараз опозиційний уряд - це самодіяльне утворення, яке потрібне для привертання суспільної уваги. В принципі, він повинен бути, але дієвим. Не мавпувати, не калькувати діяльність великого уряду, який приймає рішення. Опозиційним урядом нічого, крім критики, що засуджуємо чи вимагаємо, не виноситься. Я так працювати не звик. Має бути результат", - додав політик.

Нагадаємо, через голосування за перенесення виборів президента та парламенту із складу опозиційного уряду виключать опозиційних віце-прем'єрів Володимира Стретовича, Юрія Кармазіна та міністра внутрішніх справ Геннадія Москаля.

Зараз ви читаєте новину «Колишній "тіньовий" міністр назвав опозиційний уряд самодіяльним утворенням». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути