Ексклюзиви
середа, 18 лютого 2009 11:52

Колесніков звинуватив комуністів у зраді

Колесніков звинуватив комуністів у зраді

Заступник голови Партії регіонів Борис Колесніков обвинувачує комуністів у відкритому приєднанні до коаліції.

Так він прокоментував заяви лідера КПУ про можливі кадрові призначення його однопартійців.

"Заява Петра Симоненка про те, що комуністи займуть крісла керівників "Укравтодору", "Укрспирту", лісового господарства (яким комуністи вже керують), свідчить про уже відкритий перехід комуністів у лоно помаранчевої влади", - вважає Колесніков.

За його словами, це значить, що комуністи беруть на себе відповідальність за ті руйнування і катастрофу, які викликані "непрофесіоналізмом і безвідповідальністю нині правлячої кліки".

"Зміцнення комуністів у правлячій коаліції за допомогою передачі їм керівних посад у "Укравтодорі" і в "Укрспирті" призведе до появи п"яних більшовиків на українських дорогах", - вважає депутат.

"Громадяни України повинні знати, що єдиною опозиційною силою є на сьогодні Партія регіонів, яка послідовно відстоює інтереси народу, не йде на змову з владою і не погоджується на конформістську політику", - відзначив Колесніков.

Нагадаємо, що в інтерв"ю Главреду Симоненко заявив, що КПУ могла б надати гідні кандидатури в державні комітети - в той же Укравтодор та Укрспирт, а також розповів, як його людина отримала посаду голови Держкомлісу.

За матеріалами: Українська правда, Главред.

Зараз ви читаєте новину «Колесніков звинуватив комуністів у зраді». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути