Ексклюзиви
субота, 09 червня 2007 15:09

Колесніков назвав Луценка Маккартні після Yesterday

Народний депутат V скликання Борис Колесніков вважає, що до наступної Верховної Ради пройдуть партії діючої коаліції, а також БЮТ і "Наша Україна", причому Партія регіонів поліпшить результат 2006 року і набере найбільшу кількість голосів. Про це він заявив у інтерв`ю тижневику "Дзеркало тижня" (9-15 червня).

- Що стосується "роялів у кущах", то, думаю, до парламенту потрапить Луценко. Він зараз розкручений, як Маккартні після Yesterday. Так він і є yesterday", - заявив Колесніков.

Він не став уточнювати, чи увійдуть до виборчого списку Партії регіонів такі кандидати, як Анатолій Кінах, Олександр Кузьмук, Віктор Медведчук, Інна Богословська і т.д., зазначивши, що відповідь на це питання дасть президія партії.

- Не бачу нічого поганого, якщо в списку буде Кузьмук. В цілому, складно сказати, хто з названих політиків може послужити справі зміцнення бренду партії, а хто - ні. Відповідь може бути дано після ретельного дослідження, - сказав Колесніков.

Разом з тим, він заявив, що був би не проти, якби виборчий штаб Партії регіонів очолив Кінах, передає УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «Колесніков назвав Луценка Маккартні після Yesterday». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути