середа, 02 липня 2008 09:19

Колесніченко: "Тимошенко спить і бачить, як напхати власні кишені"

Уряд може наполягати на чому завгодно, але насамперед йому потрібно виконувати чинне законодавство. Кабмін повинен був внести законопроект про зміни до бюджету на 2008 рік ще до 1 березня

Про це заявив народний депутат від Партії регіонів Вадим Колесніченко, коментуючи заяву Юлії Тимошенко про те, що Верховна Рада до виходу на канікули має прийняти зміни до Державного бюджету на 2008 рік.

"Дивно чути ультиматум від тих, хто не просто грубо порушує закон, а тупо його ігнорує. Ми розглянемо пропозицію та зробимо все від нас залежне, щоб Україна не опинилася в тій ямі, куди її відправила Тимошенко та її оточення", - додав політик.

На питання, чи будуть прийняті до парламентських канікул зміни до бюджету, Колесніченко відповів: "ПР розгляне законопроект, якщо це буде документ, а не декларація про наміри. Тимошенко вже утнула та замість бюджетної резолюції запропонувала нам декларацію, яка є насмішкою над бюджетним кодексом.

Ми, на відміну від Юлії Володимирівни, чудово розуміємо, що країна має працювати в рамках закону про бюджет, а не в рамках особистих амбіцій прем"єр-міністра та її оточення, які сплять і бачать, як би напхати кишені".

За матеріалом: ІнтерМедіа консалтинг.

Зараз ви читаєте новину «Колесніченко: "Тимошенко спить і бачить, як напхати власні кишені"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути