четвер, 31 травня 2007 09:02

Коаліція зірвала домовленості. БЮТ за відновлення переговорів

Вчорашнє засідання Верховної Ради закрилося безрезультатно о 24 годині 20 хвилин.

Обидва законопроекти про імперативний мандат не зібрали достатньої кількості голосів. За проект Тимошенко - Кириленка проголосували 104 депутати, переважно фракція БЮТ. За проект Богатирьової - Бокого - 98 депутатів, причому знову фракція БЮТ, натомість коаліційні фракції проігнорували "свій" законопроект.

Після цього Олександр Мороз оголосив засідання ВР закритим, додавши, що наступне засідання парламенту розпочнеться 31 травня о 10.00.

Незважаючи на зрив домовленостей фракція БЮТ виступає за відновлення переговорів з представниками коаліції щодо виконання завдань, які були визначені в заяві Президента, прем"єр-міністра та голови Верховної Ради, сказав нардеп Йосип Вінський (БЮТ).

Ющенко призупинив дію свого указу про розпуск Ради V скликання на два дні для прийняття законопроектів, і цей термін закінчився у 30 травня о 24-й годині, пише УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «Коаліція зірвала домовленості. БЮТ за відновлення переговорів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути